Regiobank

RegioBank is uw bank in de buurt

U wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Dat vindt u bij ons! Een kantoor om de hoek, met een adviseur die u kent. Waar u uw geldzaken regelt zoals u dat wilt.

Alles onder één dak

U kunt bij ons onder andere terecht voor betalen, sparen en hypotheken. Eigenlijk alles op het gebied van bankzaken. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt, op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren App.

Begrijpelijke financiële oplossingen

Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

RegioBank werkt met lokale Zelfstandig Adviseurs

Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen wij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.

RegioBank algemene informatie

Sinds januari 2017 is RegioBank onderdeel van De Volksbank N.V. en heeft RegioBank geen eigen vergunning meer. Meer informatie over wie wij zijn en hoe wij werken vindt u op www.regiobank.nl. Hier vindt u ook de Dienstenwijzer met belangrijke informatie.

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. U wordt geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Hij weet wie u bent en wat er speelt in uw omgeving, en voelt zich betrokken bij het verenigings- en sportleven in het dorp. Hij neemt de tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.